Numai în magazinul nostru, pompe de căldură de la cea mai mare companie internațională NIBE

26/02/2019
de catre Администратор Главный
NIBE
Cu o pompă de căldură aer-apă de la NIBE vă puteți încălzi locuința pe timpul iernii și beneficia de apă caldă pe tot parcursul anului. Utilizând energia din aerul din exterior, puteți reduce facturile dvs. de energie într-un mod ecologic, creând în același timp nivelul perfect de confort pentru locuința dumneavoastră.
NIBE Industrier este cea mai mare companie internațională care produce echipamente pentru surse regenerabile de energie. NIBE nu fabrică echipamente care utilizează gaze fosile limitate, petrol sau cărbune.
NIBE are peste 8 000 de angajați. Operațiunile de afaceri se desfășoară în Europa, America de Nord și Asia. Până de curând nu a existat o cerere serioasă de energie regenerabilă în Rusia. Astăzi NIBE oferă echipamentele cele mai moderne și populare din Europa.
În producția de NIBE utilizează numai cele mai bune componente. De exemplu, în pompele de căldură de diferite capacități sunt utilizate compresoare de la diferiți producători - Bristol (SUA), Copeland (SUA), Mitsubishi (Japonia) ... Când un nou compresor cu cele mai bune caracteristici apare în lume, NIBE începe instalarea.
NIBE deține cele mai moderne tehnologii și producții. Cele mai apropiate întreprinderi din punct de vedere geografic față de Moldova sunt cele aparținând NIBE - Cehia Drazice (www.dzd.cz/ru/), Polonia Biawar (http://www.biawar.com.pl). Produsele acestor mărci sunt bine cunoscute și populare în Republica Moldova.