NOILE POMPE DE CALDURA NIBE S DEJA IN MOLDOVA

28/11/2019
de catre Администратор Главный

POMPE DE CALDURA CARE VA USUREAZA VIATA

NIBE S2125 este o pompă de căldură aer/apă controlată prin invertor inteligent. Cu modulele interioare NIBE, formează un sistem de climatizare extrem de eficient pentru casa dumneavoastră. Pompa de căldură asigură economii optimizate deoarece se adaptează automat nevoilor de energie ale locuinței.
NIBE S2125 are un factor de încălzire anual optimizat, care asigură un cost de operare scăzut și apă caldă cu performanță ridicată. Zona de lucru oferă o temperatură cu un singur tur de până la 75 ° C. La o temperatură exterioară de până la -25 ° C, se livrează în continuare până la 65 ° C, în timp ce nivelul sonor este scăzut.
Disponibil în două mărimi de efect, 8 și 12. Împreună cu modulul interior NIBE S-series cu conexiune wifi încorporată și posibilitatea de accesorii wireless, devine o parte naturală a casei tale conectate. Tehnologia inteligentă ajustează automat climatul interior și vă oferă control complet asupra sistemului de pe smartphone sau tabletă. Confort ridicat și consum redus de energie - în același timp cu care faci un bine naturii.

Noile serii NIBE S sunt cele mai inteligente pompe de caldura de pana acum si va ofera un confort unic. Caldura, racirea si aerul curat din casa pot fi ajustate usor in functie de nevoile personale.

Ultimele noastre pompe de caldura va fac viata de zi cu zi mai usoara cu o varietate de optiuni inteligente. De exemplu, temperatura camere si apa calda se adapteaza automat la rutina dumneavoastra zilnica. Noua serie S foloseste inclusiv prognoza meteo pentru stabilirea necesarului de incalzire.

Cu NIBE este usor sa fii inteligent.