Perdele de aer si incalzitoare electrice

Incalzitoare electrice si perdele de aer in Moldova

Perdele de aer in Chisinau realizează procesul de creare a unui flux direcționat de aer prin separarea aerului venit din exterior și a aerului interior (din încăpere). Aceste dispozitive includ ventilatoare încorporate, filtre pentru curățarea aerului, un încălzitor pentru încălzirea aerului circulant și o fantă specială pentru direcționarea fluxului de aer.

Dar care este diferența dintre tipuri de perdele de aer in Moldova? Perdelele de aer pot fi instalate atât pe orizontală, cât și pe verticală. În unele cazuri, ele pot fi plasate într-un loc ascuns. Pentru a preveni formarea blocajelor în sistemul de circulație a aerului, este important să verificăm corectitudinea procesului: tensiunea de alimentare și absența obstacolelor pentru aspirarea aerului.

Există trei tipuri de perdele de aer in Chisinau:

  • Fără încălzire. Nu au sursă de căldură. Capabile să prevină pătrunderea mirosurilor sau a aerului.
  • Cu încălzire cu apă. Au un element de încălzire integrat care folosește apa ca agent termic.
  • Cu încălzire electrică. Încălzirea este asigurată de un element de încălzire electric, de tip TEN (încălzitor electric tubular).

Avantajele de a avea incalzitoare electrice in Moldova sunt incontestabile: eliminarea curentului de aer, crearea unei atmosfere prietenoase și plăcute, aer ecologic curat, menținerea microclimatului în încăpere, costuri reduse, prevenirea răspândirii focului și fumului, iar toți acești factori contribuie la un nivel mai înalt de siguranță.

Preturi mici la incalzitoarele in Chisinau va asteapta. Puteți cumpara sau comanda perdele de aer sau încălzitoare numai pe Thermo.md. Aici puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

În categoria ventilatie și conditionare puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Brand
Pretul