Centrale cu Recuperare

Unitati de ventilatie cu recuperare in Moldova

Ce este sistemul de recuperare sau unitate de tratare a aerului in Chisinau, de ce este responsabil? O soluție modernă pentru asigurarea schimbului optim de aer și utilizarea rațională a resurselor energetice este sistemul de ventilație cu tiraj forțat (recuperare). Principiul de funcționare constă în realizarea unui flux forțat de aer proaspăt și eliminarea aerului viciat din interiorul spațiului. Cu ajutorul unei astfel de instalații, se poate crea un sistem individual de microclimat prin conectarea diferitelor filtre și dispozitive.

Avantaje sistemelor de ventilatie cu recuperare in Moldova sunt inca renumite pentru succes. Pentru conservarea energiei termice, unele sisteme de ventilație cu aport și evacuare forțată sunt echipate cu recuperatoare de căldură. Recuperatorul reprezintă un schimbător de căldură metalic, care este integrat în sistemul de ventilație și încălzește parțial aerul din exterior prin utilizarea aerului cald eliberat. Încălzirea cele mai mari cantități de aer din încăpere se realizează prin intermediul unui încălzitor de aer obișnuit.

Preturi la unitati de ventilatie cu recuperare de caldura in Chisinau, desi mai mari decat la alte aparate, dar datorita eficientei energetice, aceste costuri se achita rapid. O caracteristică importantă a acestui dispozitiv este coeficientul de utilizare a energiei (COP), care variază între 30 și 96%, în funcție de tipul recuperatorului, viteza fluxului de aer prin schimbătorul de căldură și diferența de temperatură.

Principalele avantaje ale recuperatoarelor in Moldova:

  • O circulație bună a aerului;
  • O economie eficientă a energiei;
  • Are funcție de reglare a umidității;
  • Oferă o izolare fonică fiabilă;
  • O eficiență ridicată de până la 96%;
  • Un sistem de control convenabil;
  • Curăță aerului de praf și impurități;
  • Păstrează la maxim energi termică.

Unitati de ventilatie in Chisinau si preturi mici la acestea. Ventilația de alimentare și evacuare cu recuperare îndeplinește pe deplin cerințele moderne pentru economisirea energiei termice. Și datorită funcției de încălzire a încăperilor, este considerată cea mai promițătoare dezvoltare în domeniul ventilației.

În categoria ventilatie și conditionare puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Brand
Pretul