Climatizare industriala

Conditionare si ventilatie industriala in Moldova

Este necesar să se recurgă la conditionare industriala - e o întrebare foarte bună. Procesul de conditionare industriala in Chisinau implică utilizarea unui echipament mai puternic pentru a putea încălzi sau răci un volum mai mare de spațiu, de peste 100 mp, și menține temperatura dorită. Acest sistem este adesea folosit în spații mari, cum ar fi săli, depozite, clădiri cu birouri mari etc.

Există tipuri de conditionare industriala in Moldova. Crearea condițiilor adecvate este o componentă importantă a oricărui spațiu de lucru. În primul rând, este necesar să se creeze un mediu favorabil care să faciliteze desfășurarea proceselor de lucru la cel mai înalt nivel. Există două tipuri de condiționare industrială:

  1. Unități monobloc. Acestea pot fi de trei tipuri: de acoperiș, de tip dulap sau de precizie. Acestea diferă prin modul de instalare, amplasare și sistemul de funcționare.
  2. Sisteme split in Chisinau . Aceste dispozitive au o unitate exterioară de condensare și una sau mai multe unități interioare de evaporare. Unitățile interioare pot fi de diverse tipuri: de tip casetă, de tip canal, de perete, de tavan, etc. Sistemele split pentru condiționare industrială pot fi de mai multe tipuri: centralizate, multizonale sau de tip chiller-fancoil.

Creând condițiile necesare de confort, trebuie să acordați atenție și nivelului de siguranță, care afectează semnificativ procesul de lucru. Siguranța la locul de muncă este unul din cei mai importanți factori care necesită menținerea unor norme specifice.

Veți găsi tot ce aveți nevoie, precum și preturi la ventilatie industriala in Moldova. Puteti cumpara sau comanda conditionare industriala, precum și multe alte dispozitive necesare, în magazinul nostru.

În categoria ventilatie și conditionare puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Rafinați categoria