VENTILARE SI CLIMATIZARE

Ventilatie si conditionare in Moldova

Deja de 13 ani, oferim echipamente și componente de ventilație. Vindem și instalăm masini de ventilatie cu recuperare Komfovent. Aceste masini de ventilatie in Chisinau au in cea mai mare parte un schimbator de caldura rotativ. Echipamentele Komfovent sunt din cele mai bune din lume, oferă o multitudine de funcții și posibilități, având un meniu intuitiv și ușor de utilizat. Dispozitivile de ventilație Komfovent au un coeficient ridicat de recuperare a căldurii, o bună izolare fonică și un motor de ultimă generație, cu consum redus de energie.

Oferim soluții complete pentru încălzire, condiționare și ventilație a instalațiilor. De asemenea, comercializăm materiale și elemente precum: conducte de ventilație, antibacteriene și antistatice in Moldova, cutii de distribuție, difuzoare și grile pentru sisteme casnice. Unele modele de mașini de ventilație și toate materialele pentru instalarea lor sunt disponibile.

Ventilatie si conditionare in Chisinau sunt parti importante ale oricarei cladiri care pretinde ca are un microclimat confortabil. În trecut, acest confort ni-l asiguram deschizând ferestrele și ușile, sobele și șemineele. În zilele noastre, aceste metode sunt considerate învechite, iar în locul lor, utilizăm metode avansate de circulație a aerului.

În spații închise, oamenii consumă cantități mari de oxigen, iar în absența unui sistem adecvat de ventilație, aerul stagnat poate duce la scăderea conținutului de oxigen. Acest lucru poate duce la creșterea umidității sau la acumularea de praf, ceea ce afectează negativ starea de sănătate a oamenilor și poate agrava simptomele afecțiunilor respiratorii.

Se recomandă să aerisiți în mod constant spațiul în care locuiți, pentru a evita aerul stătut. Ferestrele și ușile moderne din plastic nu asigură ventilația naturală, mai ales în sezonul de iarnă. De asemenea, situația ecologică, în dependență de regiunea în care trăiți, poate afecta negativ sănătatea oamenilor, deoarece circulația aerului fără filtrare poate avea consecințe nefavorabile. Un nivel optim de aerisire poate fi asigurat de sistemele de condiționare și ventilație, unite într-un sistem integrat.

Avem preturi mici la ventilatie si conditionare in Moldova. Tot ce ai nevoie pentru confortul și economia ta este deja aici.

În categoria ventilatie și conditionare puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Brand
Pretul