Radiatoare

Radiatoare in Moldova de inalta calitate pentru orice interior

Un radiator este un dispozitiv capabil nu doar să încălzească încăperea ușor și rapid, ci și să servească ca o soluție excelentă de design. În prezent, radiatoarele devin din ce în ce mai populare în cadrul sistemelor de încălzire, datorită multitudinii de avantaje pe care le oferă.

Există tipuri de radiatoare in Chisinau si avantajele acestora. Instalarea unui radiator este o problemă delicată, care necesită o atenție specială, deoarece, mai întâi de toate, trebuie să alegeți varianta cea mai potrivită pentru încăperea în care va fi montat. De aceea, există mai multe tipuri de radiatoare, fiecare având avantajele și dezavantajele sale:

  • Radiatoare din fonta in Moldova . Au un nivel ridicat de conductivitate termică și pot rezista la presiuni mari ale sistemului. Cu toate acestea, instalarea acestui tip de radiator poate fi destul de dificilă.
  • Din aluminiu. Completează frumos designul încăperii, sunt mai ușoare și oferă o rată înaltă de transfer de căldură. Cu toate acestea, pot apărea blocaje de aer.
  • De tip Bimetal. Au o rată înaltă de transfer de căldură și rezistă la coroziuni. Au un design plăcut și sunt ușor de instalat. Costul lor se răscumpără, deoarece acest tip de radiator nu necesită utilizarea unei cantități mari de apă.
  • Radiatoare din otel in Chisinau . Permit reglarea procesului de încălzire, au o gamă largă de modele. Oferă un bun transfer de căldură și au un design excelent. Nu sunt potrivite pentru sistemele de încălzire deschise.
  • Radiatoare de convector . Sunt cel mai modern tip de radiatoare. Au o rezistență maximă și sunt protejate împotriva coroziunii. Sunt compacte și au un design atrăgător. Se instalează ușor și rapid. De asemenea, au capacitatea de a distribui uniform aerul în încăpere. Cu toate acestea, nu sunt cea mai economă opțiune, având un preț ridicat.

Preturi bune la radiatoare in Moldova - doar pe site-ul nostru. Cumpara sau comanda radiatoare de cea mai înaltă calitate — numai de la noi. Creați confort și confort maxim în cameră, precum și luați în considerare alte opțiuni pentru încălzirea camerei și alegeți cea mai potrivită pentru dvs.

În categoria Termo puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Brand
Pretul