Microcentrale pe gaz

Cazane pe gaz in Moldova

Dispozitivul numit cazan pe gaz (sau centrală termică pe gaz) este utilizat pentru obținerea energiei termice și pentru încălzirea spațiilor. De asemenea, este capabil să încălzească apa prin arderea combustibilului în stare gazoasă. Această opțiune de încălzire este considerată cea mai economă, de aceea a și devenit atât de populară.

Există multe avantaje si tipuri de cazane pe gaz in Chisinau. Cu toate că în zilele noastre există numeroase sisteme de încălzire, unii totuși aleg să opteze pentru această opțiune, din mai multe motive:

  1. Este economă, deoarece poate încălzi o casă cu mai multe etaje.
  2. Este ecologică, nu provoacă funingine sau fum.
  3. Și, în cele din urmă, este ieftină, deoarece având un coeficient de performanță ridicat, gazul este relativ ieftin în comparație cu alte resurse.

Există două tipuri de cazane pe gaz in Moldova: cu un circuit și cu dublu circuit. Diferența de bază între ele constă în faptul că cele cu dublu circuit au capacitatea de a încălzi apa nu doar pentru încălzirea casei, ci și pentru nevoile casnice, în timp ce cele cu un circuit nu oferă această posibilitate. În funcție de tipul de instalare, aceste cazane sunt clasificate în două categorii:

  • Cazane de podea in Chisinau. Acest tip de cazan este mai puternic, dar necesită instalarea unui coș de fum și a conductelor, ceea ce, din păcate, ocupă spațiu. Este un dispozitiv zgomotos și necesită un spațiu dedicat separat.
  • Cazane pe perete. Ocupă minim spațiu și nu necesită instalarea unui coș de fum, fiind mult mai practic. Este silențios, ceea ce permite instalarea lui chiar în bucătărie.

În magazinul nostru veți găsi cele mai mici preturi la cazane pe gaz in Moldova. Prin urmare, permiteți-vă să economisiți semnificativ achiziționând dispozitive și dispozitive de înaltă calitate pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

În categoria Termo puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Pretul