Boilere

Cele mai noi boilere in Moldova

Una dintre componentele principale ale boilerelor, precum și ale sistemelor de încălzire și preparare a apei calde este un boiler in Chisinau. Acest dispozitiv poate avea un singur schimbător de căldură (serpentină) sau două. Există tipuri speciale de boilere pentru pompele de căldură cu serpentină de suprafață mare, rezervoare și alte dispozitive.

Noi suntem distribuitorii celui mai mare producător italian, Cordivari. Boilere Cordivari in Moldova sunt de cea mai bună calitate și sunt cunoscute în toată Europa. Toate boilerele Cordivari pentru apă caldă sunt acoperite cu un strat special, numit Polywarm, care nu se deteriorează ca stratul ceramic, făcându-le cele mai bune din clasa lor.

Veți simți imediat avantajul boilerelor Cordivari in Chisinau. Trebuie menționat faptul că boilerele Cordivari sunt protejate de microfisuri, coroziune, bacterii și influențe chimice. Printre avantaje, puteți evidenția și:

  • Durabilitatea maximă. Datorită materialelor utilizate în fabricație, acest dispozitiv beneficiază de o rezistență și fiabilitate garantată, confirmată și de comentariile utilizatorilor, care remarcă durata mare de funcționare.
  • Sunt curate și ecologice. Boilere Cordivari in Moldova au un nivel ridicat de igienă, iar apa din ele este potabilă, o puteți consuma fără să vă fie frică de o posibilă contaminare cu bacterii.
  • Clasa superioară de eficiență energetică. Economia de energie permite utilizarea dispozitivului în permanență, fără să vă faceți grijă de cheltuieli.

Preturi avantajoase la boilere in Chisinau - asta este pentru noi! Tot ce ai nevoie poate fi găsit aici pe Thermo.md , care vă va îmbunătăți semnificativ viața și starea materială datorită economiilor maxime de energie.

În categoria Termo puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Brand
Pretul