TERMO

Sisteme de incalzire si dispozitive termice in Moldova

Încălzirea autonomă este o alegere și un confort de mulți ani, așa că oferim clienților noștri numai produse termice in Chisinau de calitate europeană la prețuri accesibile, cum ar fi țevi pentru încălzirea podelei, polistiren, colectoare cu separator hidraulic, radiatoare, radiatoare cu design special, fitinguri de presare, țevi de cupru, fitinguri de sudură, grupuri de pompare. Antigel pentru circuitele termice ale diferitelor tipuri de instalații: termice, pe lemne, electrice, chillere, pompe de căldură, aparate de aer condiționat, fanсoil-uri, stații de compresie, radiatoare din oțel și aluminiu etc.

O gamă largă de dispozitive termice in Moldova. Oferim o varietate de dispozitive care pot îmbunătăți calitatea vieții Dvs. și, în același timp, vă pot ajuta să economisiți energia electrică. Luați în considerare opțiunile acestor materiale termice in zilele reci:

  • Încălzire prin pardoseală. Vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a îmbunătăți confortul casei dvs. și pentru a adăuga o notă de căldură. O oportunitate excelentă pentru a evita disconfortul dvs. și a familiei dvs. în sezonul rece.
  • Pompe de caldura in Chisinau . Temperatura confortabilă a aerului în interiorul încăperii creează o atmosferă plăcută.
  • Robinete termostatice. O gamă largă de dispozitive necesare și o calitate înaltă a produselor.
  • Boilere Cordivari in Moldova . Boilerele durabile și fiabile de la producătorul Cordivari vă vor oferi numeroase beneficii și economii maxime de energie electrică.

Avem preturi mici la produse termice de inalta calitate. O listă largă de produse de înaltă calitate pentru sistemele de încălzire de la cei mai buni producători in Chisinau este doar aici. La fel ca multe dispozitive termice necesare pentru încălzire cu calitate europeană.

În categoria Termo puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Brand
Pretul