Pompe de caldura Aer/Apa NIBE

Pompe de caldura aer-apa Nibe in Moldova

De 14 ani suntem profesioniști în domeniul vânzării și instalării pompelor de căldură. În ultimii 11 ani pompe de caldura Nibe in Chisinau, considerate cele mai bune din lume din punct de vedere al calității și parametrilor tehnici. Suntem distribuitorul exclusiv Nibe în Moldova. Am realizat sute de proiecte, de la cele mai simple (case de locuit) până la proiecte ample de până la 1600 mp. Pompele de căldură NIBE funcționează în toate diapazoanele de temperatură, iarna și vara, oferind un randament maxim.

Avantaje uriașe ale pompelor de căldură aer-apă Nibe in Moldova vei vedea singur. Datorită capacității lor de a încălzi, curăța și condiționa aerul, polivalența pompelor de căldură aer-apă de la NIBE nu are limite. Alegând pompele produse de acest brand, veți beneficia automat de o serie de avantaje, cum ar fi:

  • Fiabilitatea și durata lungă de funcționare. NIBE s-a dovedit a fi un brand ce furnizează produse cu adevărat calitative, care cu siguranță vă vor servi un timp îndelungat și vă vor permite să vă bucurați de ele pe deplin, deoarece nu există riscul unui defect neașteptat.
  • Nivelul redus de zgomot. Nu generează zgomot suplimentar, eliminând orice tip de disconfort. Vă permite să vă concentrați pe lucruri importante și să petreceți timpul în mod plăcut.
  • Economie maximă. O singură unitate de energie furnizată de un sistem de pompe de căldură aer-apă in Chisinau produce până la 5 ori mai multă energie termică decât alte tipuri de sisteme.
  • Sistem flexibil, funcționalitate comodă și intuitivă. Pe lângă utilitatea aplicației NIBE Uplink, care vă permite să controlați și să monitorizați cu ușurință dispozitivul, veți beneficia și de un funcțional simplu și intuitiv.

Avem preturi avantajoase la pompe de caldura Nibe in Moldova. Multifuncționale, inteligente și durabile, puteți cumpăra sau comanda pompe de căldură chiar acum, deoarece acestea vor aduce plăcere și confort deosebit, precum și vor aduce economii și beneficii mari. Multe alte produse utile de pe site Thermo.md te aștept.

În categoria surse alternative de energie puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Brand
Pretul