Ventiloconvectoare perete/podea

Ventiloconvectoare de perete si podea in Moldova

Când vine vorba de cumpărarea unui dispozitiv care ar putea răci o anumită cameră în sezonul cald și o poate încălzi la frig, puțini oameni se gândesc că despre cumpararea de ventiloconvectoare de perete in Chisinau, deoarece aparatele de aer condiționat sunt foarte populare. Cu toate acestea, în comparație cu aparatele de aer condiționat, ventilatoarele de podea sunt capabile să consume mai puțină energie electrică, iar eficiența în același timp nu va fi mult mai rea. Prin urmare, ar trebui să luați în considerare opțiunea, și anume de a cumpara ventiloconvectoare, care vă pot surprinde plăcut.

Avem ventiloconvectoare de perete si podea in Moldova de cea mai buna calitate. Toate fancoil-urile au câteva avantaje comune: sunt econome, se integrează perfect în designul interior și au o durată lungă de funcționare. Fancoil-urile sunt dispozitive comode și ușor de utilizat și se împart în două tipuri, în funcție de metoda de instalare:

  • Ventiloconvectoare de perete. Vizual, pot fi comparate cu unitățile split de aer condiționat. Funcționează cu apă sau soluții antigel. Capacitățile lor includ atât răcirea, cât și încălzirea încăperii, și aceste dispozitive o fac excelent și rapid. Filtrele încorporate curăță aerul, creând o atmosferă plăcută și ecologică. Se remarcă printr-un nivel redus de zgomot.
  • Ventiloconvectoare de podea in Chisinau . Sunt rareori utilizate în spații rezidențiale din cauza nivelului ridicat de zgomot. Sunt potrivite pentru spații mari, cum ar fi depozite, birouri, săli etc. Un mare avantaj este faptul că, datorită distribuției uniforme a aerului și circulației rapide, pot atinge rapid temperature dorite.

Veți găsi preturi avantajoase la ventiloconvectoare de perete si podea in Moldova doar la noi. Ventiloconvectoarele vă vor oferi cea mai plăcută atmosferă și vă vor ajuta, de asemenea, să economisiți semnificativ consumul de energie electrică. Puteți oricând de a cumpara sau comanda ventiloconvectoare de tip perete sau podea de pe site-ul nostru!

În categoria surse alternative de energie puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Rafinați categoria
Filtre de produs
Brand
Pretul