Ventiloconvectoare tip conductă/casetă

Nu exista produse in aceasta sectiune

Ventiloconvectoare de tip caseta si canal in Moldova

Dispozitivele numite ventiloconvectoare Fancoil sunt o modalitate excelentă de a economisi energie electrică și bani. În funcție de modul de instalare, se disting două tipuri - montate pe perete și montate pe podea. Tipul montat pe perete este adesea utilizat în spații voluminoase, cum ar fi birouri, depozite și săli mari. În schimb, cele montate pe podea sunt mai potrivite pentru spații rezidențiale. Există, de asemenea, fancoil-uri de tip casetă sau canal, care au, de asemenea, au caracteristicile lor distincte.

Există diferențe între ventiloconvectoarele de canal și caseta in Moldova. Fancoil-uri de tip casetă și de tip canal se aseamănă prin faptul că economisesc semnificativ energia electrică, ceea ce este deosebit de benefic în zilele noastre. În plus, în ciuda diferențelor în funcționalitate, ele sunt foarte eficiente și durabile. Să le analizăm mai detaliat:

  • Ventiloconvectoare de canal in Chisinau : Cumpărând acest dispozitiv, vă veți recupera rapid investiția făcută, datorită performanței și economiei ridicate pe care o oferă. Cu el veți obține temperatura confortabilă și dorită în interior, în doar câteva minute. Acest tip de dispozitiv este foarte ecologic, datorită sistemului încorporat de filtrare, care curăță aerul, precum și circulației rapide, nu numai a aerului existent în încăpere, ci și a aerului din exterior.
  • Ventiloconvectoare de caseta : Funcționarea simplă a acestui dispozitiv compact permite configurarea ușoară și rapidă a tuturor setărilor necesare. De asemenea, se remarcă prin eficiență energetică și economie. Aceste dispozitive sunt sigure, ecologice și avantajoase.

Puteți cumpara sau comanda ventiloconvectoare de caseta si de canal in Moldova de înaltă calitate numai de la noi. Veți găsi preturi mici la ventiloconvectoare de tip canal sau casetă la Thermo.md, care vă permite să creați un confort maxim și să nu vă faceți griji cu privire la buget.

În categoria surse alternative de energie puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Rafinați categoria