Ventiloconvectoare

Ventiloconvectoare pentru birouri si depozite in Moldova

Dispozitivul numit ventiloconvectoare in Chisinau este o solutie excelenta pentru incalzirea sau racirea aerului, folosind circulatia unui suport cald sau rece. Echipate cu ventilatoare care conduc aerul eficient și rapid, aceste dispozitive oferă rezultatele dorite.

Practic, ventiloconvectoarele Fancoil sunt asemănătoare cu un sistem de aer condiționat tip split sau multisplit, dar principiul de funcționare este diferit. În timp ce aerul condiționat folosește freon pentru răcire, fancoil-urile, în acest caz, utilizează apă.

Există varietăți de ventiloconvectoare care vă vor face să vă gândiți să cumpărați acest dispozitiv. O soluție excelentă care poate economisi consumul de energie electrică, care la rândul său afectează plata serviciilor. Există un număr destul de mare de ventiloconvectoare diferite pentru sali mari in Moldova, dar cele mai frecvente sunt patru:

  • Ventiloconvectoare de podea. Acestea sunt montate direct pe podea. Dispozitivele elegante și compacte se integrează perfect în orice interior. Un mare avantaj este că sunt silențioase și au o durată de viață destul de lungă. Pot răci sau încălzi rapid încăperile datorită circulației rapide a aerului și, de asemenea, sunt considerate ecologice datorită filtrului integrat.
  • Ventiloconvectoare de perete in Chisinau. Principala calitate este distribuția uniformă a aerului în cameră. Ele au mai multe funcții și pot fi controlate de la distanță. De asemenea, sunt durabile și economice, la fel ca cele de tip podea. Designul lor elegant permite o integrare armonioasă în decorul încăperii.
  • Ventiloconvectoare de caseta. Sunt capabile să distribuie uniform aerul și să-l repartizeze în 6 direcții. Funcționează extrem de eficient și pot fi conectate la mai multe dispozitive pentru încălzirea sau răcirea altor camere. Au un nivel scăzut de zgomot. Sunt comode și ușor de utilizat.
  • Ventiloconvectoare de canal in Moldova. Acest tip de fancoil-uri oferă un consum minim de energie și o performanță ridicată. Sunt dispozitive ecologice și practice, ușor de utilizat. Aerul curățat cu ajutorul filtrelor vă va permite să vă bucurați la maximum de ambianța plăcută din casă.

Cele mai recente ventiloconvectoare, pe care nu veți fi dificil de a cumpara sau de a comanda, deoarece există întotdeauna preturi favorabile la ele pe site-ul nostru.

În categoria surse alternative de energie puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Brand
Pretul