Colectoare solare pentru A.C.M.

Colectoare solare pentru ACM in Moldova - cea mai noua solutie

Unul dintre cele mai comune tipuri de energie alternativa si alimentare cu caldura sunt sisteme solare de incalzire a apei in Chisinau, sau cum se numesc altfel - colectoare solare. Aceste sisteme de încălzire, prin utilizarea colectoarelor solare, sunt folosite pentru producerea apei calde menajere, încălzirea piscinelor și susținerea încălzirii în sezonul intermediar, ceea ce reduce semnificativ costurile pentru încălzire și furnizarea apei calde.

Colectoare solare in Moldova au nu numai tipuri, ci și diverse avantaje. Există mai multe tipuri de colectoare solare: plate, cu vacuum și cu aer. Colectoarele plate funcționează prin utilizarea vatei minerale, care asigură izolația termică. Cele cu vacuum sunt echipate cu un absorbant intern. Cu vacuum sunt protejate împotriva pierderilor de căldură, spre deosebire de cele plate, care pot avea anumite pierderi, în special în timpul iernii. Colectoarele solare cu aer se remarcă prin efectul de seră, unde are loc un proces de convecție, precum și ventilatoare încorporate.

Avantajele achiziționării unui colector solar sunt:

  • lipsa centralizării, ceea ce permite să faceți economii,
  • nivelul ridicat de ecologie,
  • sarcină redusă asupra rețelei electrice,
  • durabilitatea și fiabilitatea.

Preturi bune la colectoare solare pentru ACM in Moldova doar aici! Soluții noi și eficiente pentru casa dvs. sub formă de colectoare solare vă așteaptă. O gamă largă de produse pe site-ul nostru, utile și necesare pentru a crea confort.

În categoria surse alternative de energie puteți găsi:


Produse de incalzire in Moldova — Thermo.md

Filtre de produs
Brand
Pretul